Ik ben onder gelukkig gesternte geboren met een moeder die voor haar tijd en bijhorende situatie heel vooruitstrevend was. In een nest van 5 kinderen heeft zij geprobeerd alle koters op één of andere manier enige creatieve input te geven, zij het via de tekenacademie, dansles, muziekschool, fanfare of jeugdbeweging. Zelf heb ik die kans gretig aangenomen en had ik al op jeugdige leeftijd een atelier jef wat op zich niet veel inhield dan wel een oud kippenhok waar ik wat vijzen en roeste nagels verzamelde om één en ander in mekaar te knutselen. Maar waar ook wat eerste primitieve houtsculpturen ontstaan zijn. Een rode draad in mijn leven is altijd wel geweest om schoonheid te creëren.
Het echte beeldhouwwerk is pas ontstaan na ontmoeting en deelname aan de cursussen van Jaak Hillen. Naast een aantal cursussen in België (zandsteen Balegem, blauwe hardsteen Ardennen: klank) zijn er ook enkele doorgegaan in het buitenland: Duitsland, Weisen zeifen; steengroeve zandsteen: Oedelfanger zomersteen. Noorwegen, Larvik; steengroeve graniet: Labradoriet: Tania; Kijkend. Roemenië: Albast (in proces) en graniet.
Naast wat experimenten met metaal werk ik jongstleden veel met hout, maar dan wel hout dat al enige geschiedenis in zich draagt. Ofwel geschiedenis van ons mensen, Old Friends, Stand by me, Vieux Aimants, ofwel geschiedenis van het bos: Songs from the Wood.

En uiteraard nog zoveel meer …